Barça
Esports Barça 08/02/2011

El Papa Benet XVI rebrà la selecció espanyola a Roma dos dies abans de l'Arsenal-Barça

Dilluns 14 de febrer, dos dies abans de l'Arsenal-Barça de Lliga de Campions, el Papa Benet XVI rebrà en audiència els futbolistes de la selecció espanyola al Vaticà

Redacció
1 min
Hainer, Villa i Villar.

MadridDos dies abans de l'Arsenal-Barça de Lliga de Campions, el dilluns 14 de febrer, el Papa Benet XVI rebrà en audiència els futbolistes de la selecció espanyola al Vaticà. L'expedició estarà encapçalada per Vicente del Bosque.

Ángel Villar, president de la RFEF, ha estat qui ha anunciat la notícia. La decisió ha generat polèmica ja que encara no està clar si els jugadors del Barça hauran de ser-hi o, tenint en compte la data del partit de Lliga de Campions, rebran un permís especial.

El seleccionador Vicente del Bosque assegura que “la visita és opcional, el president de la RFEF té intenció que ens acompanyi una representació de jugadors. No és una obligació, però s'ha de complir”.

Els aficionats del Barça han demanat 6.743 entrades per viure l'Arsenal-Barça del proper dimecres 16 de febrer. Els socis del club blaugrana s'han mostrat molt interessats en veure en directe el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, que es disputarà a Londres.

stats