COPA DEL REI ACB 2011
Esports Barça 11/02/2011

Xavi Pascual: “No descarto fer un canvi d’extracomunitari, tinc fins les 14h per decidir-ho”

Després de vèncer còmodament el DKV Joventut, el tècnic blaugrana insisteix en què no sap si inclourà Mickeal per la semifinal però que no descarta fer canvis

David Jover
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça

MadridL’inici de partit no ha estat gaire fàcil per al Regal Barça. Segons Pascual el Barça no ha entrat del tot concentrat a jugar. “Sempre és difícil debutar a la Copa i els entrenadors sempre diem que el primer partit marca molt. Ens ha costat entrar en el matx i no hem tingut ni la intensitat ni la velocitat habitual”, ha admès el de Gavà.

El Joventut li ha plantejat al Barça moltes dificultats en els primers minuts per les defenses aplicades pels de Pepu. “Ens han plantejat diferents defenses amb mixtes, home a home, zones 2-3 i 3-2, i això ens ha despistat en certs moments del joc.

Qüestionat sobre si farà jugar o no a Pete Mickeal davant el Caja Laboral, l’entrenador del Regal Barça ha dit que “tinc fins demà a les 14 hores per veure si fem un canvi o no, m’ho he de pensar”.

Respecte al rival d’aquest dissabte, el Caja Laboral, Pascual admet que “tenen una plantilla llarguíssima, són estrelles i extraordinaris jugadors. Tindrem un partit molt físic i difícil. Haurem d’anar jugada a jugada”, ha comentat.

stats