EUROLLIGA - TOP 16
Esports Barça 21/01/2011

Xavi Pascual: “Vèncer avui era molt important perquè al Top 16 tot es decideix per detalls”

Xavi Pascual es mostra satisfet amb el triomf davant un rival directe i confessa que aturar el potencial del Maccabi era molt complicat

David Jover
1 min

BarcelonaDesprés del primer triomf del Regal Barça a la segona fase davant el Maccabi Tel Aviv (82-71), Xavi Pascual es mostra “molt content” i assegura que “són tan bon equip que tot i tenir vint punts més de valoració només hem guanyat per deu punts”.

El bon partit aquesta nit de Perovic, que ha defensat a la perfecció Schortsanitis durant la primera part, no ha passat desapercebut pel preparador de Gavà, que diu que Perovic ha fet un partit “molt complert” i comenta que “va creixent poc a poc i cada cop ens ajuda més en ambdós costats”.

Sobre la gran defensa de tot l’equip sobre Schortsanitis, Pascual ha comentat que “entre tots hem intentat robar la pilota abans de què li donessin, encara que si la tenia em procurat rectificar-li els tirs”. També ha afegit que “tot i això no es pot evitar que anoti”.

Respecte a Ricky Rubio, que ha donat vuit assistències però ha estat molt erràtic en el tir, ha dit que “no hi ha debat” i que no li agrada “el xiuxiueig del públic quan s’aixeca per llançar. “Ell està treballant de manera magnífica als entrenaments i ha jugat molt bé. Entre tots l’hem d’ajudar”, ha sentenciat.

stats