Pòquer de clàssics
Esports Barça 15/04/2011

La pastisseria Escribà de Barcelona presenta la mona del Madrid-Barça

Joan Gaspart ha sigut un dels padrins de la mona d'aquest any i ha assegurat que el dia que es perdi el "forofisme" en el futbol "serà tot molt avorrit"

Albert Solé
1 min
Joan Gaspart i Julio Salinas han apadrinat la mona del Barça-Madrid de la Pastisseria Escribà.

BarcelonaCom cada any, la pastisseria barcelonina Escribà ha fet la seva mona de Pasqua dedicada al Barça, i la d'aquest any, com no podia ser d'una altra manera, està dedicada als Madrid-Barça. Es tracta de dues figures de Playmobil (clicks), un del Barça i l'altre del Madrid. El blaugrana té la pilota d'or i un somriure a la cara, i el blanc té el gest trist.

Els padrins d'aquesta mona aquest any han sigut l'expresident del Barça Joan Gaspart i l'exjugador Julio Salinas. Gaspart ha assegurat que serà molt difícil que el Barça guanyi els quatre clàssics que es disputaran els propers dies perquè el Madrid és un gran equip, però que confia guanyar la final de Copa amb el màxim de gols possible. "És el que he dit sempre, en el futbol, el dia que es perdi la passió i el forofisme de persones com jo, i no es digui el que es pensa i se sigui políticament correcte, serà molt avorrit", ha dit l'expresident.

stats