Barça
Esports Barça 05/12/2010

Patxi Izco, president de l'Osasuna: "El Barça hauria d'estar agraït per no haver impugnat el partit"

El president assegura que no van pensar en la possibilitat d'impugnar el partit perquè l'Osasuna "és un club senyor que vol guanyar al camp i no als despatxos"

Redacció
1 min

BarcelonaEl president de l'Osasuna, Patxi Izco, considera que el Barça hauria d'estar agraït al club navarrès perquè, des del seu punt de vista, el partit s'hauria d'haver impugnat ja que es va disputar més tard del compte.

“Segons el reglament, haguéssim pogut suspendre el partit i reclamar els 3 punts. Però no pensem fer-ho perquè l'Osasuna és un club senyor i volem guanyar els partits al camp, no als despatxos” ha assegurat en declaracions a COM Ràdio. El president considera que els blaugrana “es van confiar massa”, tal i com ha reconegut el propi president Sandro Rosell.

“Vaig dir-li clarament a Rosell que em semblava un risc el fet de viatjar el mateix dia a Pamplona, sense haver tingut en compte aspectes com la meteorologia o el conflicte amb els controladors. Crec que haurien d'haver viatjat el dia abans, o en cas contrari, al matí”, ha afgit Izco.

stats