BARÇA
Esports Barça 03/05/2012

Pedro: "Vull donar gràcies al Pep per tot el que m'ha ensenyat"

El davanter blaugrana diu que la plantilla vol guanyar la Copa per dedicar el títol a Guardiola, Abidal i "a tots els companys que ho han passat malament aquesta temporada"

Efe / Ara
2 min
Pedro celebra un gol amb Messi durant el Barça-Màlaga / LLUIS GENÉ / AFP

BarcelonaL'extrem canari del Barça, Pedro Rodríguez, titular en els últims partits, ha assegurat aquest dijous que l'equip vol "preparar molt bé" la final de la Copa del Rei, "per dedicar el títol al Pep [Guardiola], a Abidal i a altres companys que ho han passat malament aquesta temporada, com el Guaje [Villa] o Fontàs".

Pedro, que ha felicitat el Reial Madrid pel títol de Lliga, també ha comentat l'adéu de Guardiola, que ha qualificat de "dolorós" i "inesperat". "Vull donar gràcies al Pep per tot el que m'ha ensenyat i per haver-me donat l'oportunitat de viure el somni en el primer equip del Barça", ha assegurat.

El canari també ha valorat que el segon de Guardiola, Tito Vilanova, sigui qui agafi les regnes de l'equip a partir del 30 de juny: "El Tito té conceptes similars als del Pep, i això ja ho tenim guanyat. Serà un gran entrenador i estarem tots donant-li suport en qualsevol decisió que prengui".

Amb la fi de l'era Guardiola, s'aventura un possible renovació de la plantilla, cosa que no s'escapa a Pedro Rodríguez, que podria entrar en alguna operació de traspàs. "Jo tinc ganes de seguir aquí, però poden haver-hi molts canvis i no se sap què pot passar", ha reconegut el davanter, que espera seguir jugant al costat de Leo Messi, que aquest dimecres va fer un nou 'hat trick' i ja suma 68 gols aquesta temporada. "D'ell ho hem dit tot, l'hem definit amb mil qualificatius, però el que més destaca és l'ambició que té per demostrar que és el número u en cada partit. És un plaer i un privilegi tenir-lo en aquest grup i gaudir dels seus gols i poder jugar al seu costat", ha sentenciat Pedro Rodríguez.

El davanter del Barça ha reconegut que, "tal com ha anat la temporada" per a ell, és "complicat" que el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, el convoqui per disputar l'Eurocopa. Pedro ha apuntat que "hi ha molts jugadors que estan molt bé de forma, que han jugat gairebé tots els partits", i que ell, en canvi, ha viscut una temporada "condicionada per les lesions". "Poder ser a l'Eurocopa seria una cosa fantàstica, una alegria molt gran per a mi, perquè és un torneig que mai he jugat", ha afirmat Pedro.

stats