Barça
Esports Barça 03/05/2012

Pedro J. Ramírez reprèn Julián Ruiz per insultar Pep Guardiola des d'un blog d''El Mundo'

El periodista es refereix a l'entrenador com "Pepe Guardiola" i l'acusa de ser "un català nacionalista que amb la seva imposició de Tito Vilanova com a successor no portarà el Barça més que al més despòtic i pobre nacionalisme provincià"

Ara
1 min
Blog de Julián Ruiz a 'El Mundo'

BarcelonaJulián Ruiz ha escrit una polèmica entrada al seu blog d''El Mundo' que fins i tot ha obligat el director de la publicació, Pedro J. Ramírez, a posicionar-se. "No m'ha agradat gens el blog en què per enaltir el Reial Madrid es denigra altres clubs i persones. Qui insulti no tindrà futur a 'El Mundo', ha escrit a Twitter.

Ruiz comença atacant els aficionats de l'Athletic Club: "És el temple del nacionalisme basc, el d'un terror fastigós cap a tot allò blanc. San Mamés és insuportable contra el Reial Madrid", escriu.

Julián Ruiz opina que el Reial Madrid treu 17 punts al Barça, ja que ell suma "els deu punts robats per Villar i els seus àrbitres, amb l'ajuda de Rosell".

El periodista es refereix a l'entrenador de l'equip blaugrana com "Pepe Guardiola", a qui acusa de ser "un català nacionalista que amb la seva imposició de Tito Vilanova com a successor no portarà el Barça més que al més despòtic i pobre nacionalisme provincià". Segons Ruiz, "Guardiola és més fals que una pela de fusta".

Famós per dirigir el programa de ràdio 'Plásticos y decibelios', Julián Ruiz titlla de "gran fracàs" la temporada del Barça.

stats