Barça
Esports Barça 10/08/2011

Pedro ja pensa en la Supercopa contra el Madrid: "Estic convençut que l'equip respondrà"

L'extrem canari, com la resta de jugadors del Barça, sap que no han fet la millor de les pretemporades, però assegura que tenen "il·lusió i confiança" per rendir al màxim nivell contra el Madrid en la Supercopa

Efe
1 min
Pedro Rodríguez amb el seu pastís d'aniversari en ple vol de Munic a Washington.

BarcelonaPedro Rodríguez s'ha mostrat "convençut que l'equip [el Barça] respondrà" diumenge que ve al Bernabéu, on disputarà l'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid en el primer clàssic de la temporada. "És una prova difícil per començar. Tenim un altre repte important i l'afrontem amb la màxima il·lusió", ha declarat Pedro al web del club català.

Un gol del punta canari a San Mamés donava la victòria als culers en l'anada de la Supercopa d'Espanya del 2009. Pedro estrenava el seu compte golejador amb el primer equip amb una gran diana, que deixava de cara un títol que acabaria de tancar-se al Camp Nou.

Aquell dia, a Bilbao, va començar la trajectòria del jove davanter blaugrana, que també sap què és marcar gols a l'etern rival (ho ha fet en tres ocasions) i espera repetir diumenge.

Encara que sap que el Barça no ha fet la millor de les pretemporades i que arriba just a la cita, Pedro confia que l'equip respondrà. Això sí, adverteix que el rival tornarà a exigir-los al màxim: "Sempre que juguem contra el Madrid són partits molt complicats i de molta tensió".

stats