Barça
Esports Barça 16/05/2011

Pelé: "Messi és el millor, però encara no atrapa Cruyff, Platini o Di Stéfano"

L'exfutbolista brasiler ha dit que el davanter argentí del Barcelona Leonel Messi és el millor jugador del món en l'actualitat, però que encara no està a l'altura d'altres astres

Efe
1 min
El tècnic del Barça, Pep Guardiola, felicita Leo Messi després que els blaugranes segellessin el passi a la final de Wembley.

Santiago de XileL'exfutbolista brasiler Edson Arantes do Nascimento 'Pelé' ha dit que el davanter argentí del Barcelona Leonel Messi és el millor jugador del món en l'actualitat, però que encara no està a l'altura d'astres com l'holandès Johan Cruyff, el francès Michel Platini o l'hispanoargentí Alfredo di Stéfano.

"A la gent li agrada comparar i sembla que ja s'han oblidat de Cruyff, Platini o Di Stéfano, que van ser molt millors que Messi", ha declarat Pelé en una entrevista que publica avui el diari La Tercera.

De Di Stéfano, actual president d'honor del Reial Madrid, el brasiler ha destacat que "era complet" perquè li pegava bé a la pilota amb les dues cames i tenia bon joc aeri.

Pelé ha indicat que al futbol actual els cicles dels jugadors passen molt ràpid, i ha posat com a exemple els brasilers Ronaldinho i Kaká, que al seu moment van ser els millors del món, però que ja han estat superats per Messi i el portuguès Cristiano Ronaldo.

Sobre el futbolista del Barcelona, Pelé ha assegurat que és el jugador més en forma avui dia i sosté que amb la selecció argentina és "un altre" perquè el club espanyol ja té "un equip armat".

En ser preguntat sobre la final de la Lliga de Campions, on el 28 de maig s'enfrontaran el Barcelona i el Manchester United, Pelé ha vaticinat un xoc "sense favorits", encara que ha mostrat la seva predilecció pel joc de l'equip que entrena Pep Guardiola.

"Manchester juga fort, fidel a l'estil anglès. Però com a equip, sens dubte que el Barcelona és el millor del món, però aquí tot pot passar. A més, tenen a Messi", ha afirmat.

stats