Barça
Esports Barça 09/08/2013

Pelé no considera Neymar un dels tres millors jugadors de la història del Santos

L'astre brasiler es considera el "número u" de la llista i exclou el nou fitxatge del Barça perquè "és una mica exagerat dir que Neymar és el segon millor jugador"

Efe
1 min

Sao PauloEdson Arantes do Nascimento 'Pelé' creu que Neymar és un excel·lent jugador, però no l'inclou en la seva llista de tres millors futbolistes de la història del Santos, que, segons ha dit en una entrevista publicada aquest divendres al portal 'UOL Esporte', encapçala ell mateix.

"Crec que és una mica exagerat dir que Neymar és el segon millor jugador" de la història del club brasiler, ha declarat Pelé, que a la vegada s'ha considerat el "número u" del club des del qual va saltar a la fama, com ho va fer el flamant fitxatge del Barça.

Pelé no precisa en quin lloc situaria Neymar, però aclareix que no és entre els tres millors que han vestit la camisa del Santos. "Teníem [Valter] Vasconcelos, un excel·lent jugador", i també Antonio Wilson Vieira 'Coutinho'", diu Pelé sobre dos jugadors que van actuar al Santos entre les dècades de 1950 i 1960, en què ell mateix va brillar amb l'equip del litoral de Sao Paulo.

Segons Pelé, una de les grans diferències entre aquests jugadors i Neymar és l'exposició mediàtica que existeix avui. "Era una època molt diferent. Ara, la premsa parla molt més que en el nostre temps", declara l'exjugador, de 72 anys, i considerat per molts com el millor de la història del futbol mundial.

stats