Barça
Esports Barça 06/04/2011

Guardiola: “Ara ja em creieu, oi? No feu cas a Lucescu i tingueu present el partit del Betis”

El tècnic reconeix que "el resultat és bo" i es mostra content per haver "guanyat un equip que té moltes virtuts" i que "probablement mereixeria algun gol més"

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola, donant ordres durant el partit de quarts de final al Camp Nou.

BarcelonaPep Guardiola ha sortit a la sala de premsa després de derrotar el Xakhtar a l'anada dels quarts de final per un contundent 5-1, però no per presumir de resultat sinó per enviar un missatge de prudència de cara als aficionats. “No feu cas a Lucescu -que ha dit que l'eliminatòria està sentenciada- i tingueu present el partit del Betis”, ha dit el tècnic blaugrana.

“El resultat és bo. Ens convé ser prudents. Primer perquè és un bon equip, perquè a casa no han perdut cap partit. Haurem de pensar a veure què juguem”, ha dit Guardiola. “Sóc conscient que això no està fet. Ja vaig dir-ho el dia del Betis, i a la tornada, si el Leo no marca potser ens fan fora de la Copa; perquè pots guanyar 5-0 i anar tranquil, però aquest és un equip que et genera coses, i a més hi ha coses a banda com un viatge molt llarg”, comentava un tècnic que ha assegurat que “no s'esperava” aquest resultat.

Sobre el partit, Guardiola ha assegurat “estar content” per “haver guanyar un gran equip, que té moltes virtuts”. “A la primera part hem marcat el gol ràpid, després ells n'han tingut 2 o 3, i la pilota al pal. Es mereixen el gol que han marcat, i probablement algun més. Estic molt content del partit dels jugadors. Una vegada més, felicitar-los a tots”, ha dit el tècnic.

El de Santpedor ha destacat, especialment, els 90 minuts de Leo Messi: “Ha fet un partit impecable. Li ha faltat el gol, igual que el dia del Madrid o contra l'Espanyol. Dos partits on no ha marcat però que ha estat superb. Hi ha dies que un està orgullós d'entrenar un jugador com aquest”.

Sobre les baixes defensives i les ocasions que ha generat el Xakhtar, l'entrenador ha dit que “som un equip molt especial en defensa. Tenim dues baixes molt importants. Estem amb molta precarietat en defensa. Quan jugues cada 3 dies, si poguéssim tenir l'Abidal i el Puyol ens aniria molt bé, perquè són jugadors amb cames i en partits com aquest els faríem servir. Però l'Abidal no el tindrem més en tota la temporada i el Carles no sabem quan tornarà. Per això tirarem amb els 3 que tenim més el Fontàs, i si fa falta el Mascherano. Podríem haver anat al mercat però per això tenim la cantera”.

Per últim, Guardiola ha destacat el partit contra l'Almeria de dissabte com a molt important, de cara a la Lliga: “Podem perdre contra el Madrid i contra l'Espanyol, però NO podem perdre contra l'Almeria. Ara que estem a 8 hem d'anar a 8 allà”.

stats