Barça
Esports Barça 20/08/2012

Pep Guardiola: "Continuo veient els partits del Barça com a entrenador"

L'extècnic ha concedit una entrevista al canal nord-americà Beinsport i ha demanat prudència després de la golejada blaugrana i l'ensopegada del Madrid

Ara
1 min
Pep Guardiola va anar al partit de 'soccer' entre els New York Red Bulls i els Patriots

Nova YorkPep Guardiola ha concedit una entrevista al canal de televisió nord-americà Beinsport, on ha confessat que continua pendent de l'actualitat blaugrana. L'extècnic del Barça ha assegurat que continua veient els partits del seu equip "com a entrenador, sempre sóc entrenador".

Sobre el debut amb golejada de Tito Vilanova i l'empat del Reial Madrid, el de Santpedor s'ha pronunciat amb cautela: "Hem d'esperar 10 partits, com a mínim, per treure'n conclusions. Tant el Barça com el Madrid tenen una gran plantilla".

Guardiola, que passarà una temporada a Nova York –ja hi és des de fa uns dies–, ha anat a veure un partit de 'soccer' entre els Red Bulls de Nova York i els Portland Timbers, que ha acabat amb victòria novaiorquesa per 3 a 2.

"Mentre sigui a Nova York m'agradaria aprendre més coses sobre l'estil de vida americà. Confio a millorar el meu nivell d'anglès i també que ho facin els meus fills. És el que farem el proper any", ha dit.

stats