Barça
Esports Barça 18/08/2011

Guardiola: "Algun dia prendrem mal"

El tècnic del Barça ha lamentat l'actitud del Reial Madrid i en concret del seu entrenador per afegir més llenya al foc amb les seves declaracions a les sales de premsa

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola donant instruccions als jugadors, en la tornada de la Supercopa, Barça-Madrid / REUTERS

BarcelonaLa roda de premsa de Pep Guardiola després de guanayar la Supercopa d'Espanya ha tingut dos ítems principals. El propi partit i sobretot l'agressió de José Mourinho a Tito Vilanova en la picabaralla davant la zona de les banquetes. Guardiola, que inicialment no volia pronunciar-se sobre aquesta qüestió, ha assegurat que amb aquesta actitud "algun dia prendrem mal".

"Algun dia prendrem mal. Per part nostra hem d'estar callats i jugar el millor possible. No els convencerem ni ells tampoc a nosaltres amb els seus arguments de què nosaltres som el que som. Crec que tinc uns jugadors que són modèlics, a la roda de premsa i al camp. Que alguna vegada fem? Sí, fem. Però hem d'anar alerta, perquè algun dia prendrem mal", ha reiterat el tècnic blaugrana, qui ha afegit que "les imatges parlen per si soles".

L'entrenador també ha estat preguntat sobre el fet que el Reial Madrid no hagi reconegut la victòria blaugrana, quan el Barça sí que va felicitar-los per la final de Copa. "Si no volen reconèixer que un equip ha estat superior o no volen esperar-se al camp que recollim la copa és el seu problema".

Sobre el partit, Guardiola ha dit que "aquest serà un títol que quedarà. La clau va ser treure un bon resultat a l'anada. Em quedo amb l'esforç titànic i inhumà. El Gerard està molt lluny de la seva forma. El Xavi porta pocs entrenaments, igual que el Leo... Abans de començar la final no m'esperava guanyar-la. Però després d'haver-ho fet, només puc felicitar aquests jugadors pel seu caràcter i jugar com han jugat. Veníem en un moment de molta precarietat i han respost com són: jugadors eterns. És un privilegi per a mi, que estant com estan, hagin donat aquest rendiment".

El tècnic del Barça també ha parlat de Cesc, l'últim fitxatge culer: "Amb 10 minuts n'hem tingut prou per veure com és Cesc. Quan nosaltres veiem en curt ell veu en llarg, té molta panoràmica en aquest sentit".

stats