Barça
Esports Barça 21/01/2011

Pep Guardiola: “La disposició de l'equip sempre és bona”

L'entrenador del Barça li ha tret importància a la derrota de Sevilla i ha destacat les virtuts del Racing de Santander, el rival de demà al Camp Nou

Redacció
1 min
Pep Guardiola.

Barcelona“El Racing de Santander juga molt semblant a com ho fan el Màlaga i el Betis. Si no estem bé i no ens ajuntem, ens faran córrer i ens crearan perill”, ha explicat Pep Guardiola, que ha destacat el joc del rival de demà al Camp Nou.

Respecte a la derrota contra el Betis, el tècnic opina que “la disposició de l'equip sempre és bona”. "Estic més que content amb Bojan. Hi ha tendència a buscar culpables quan es perd", ha dit.

L'entrenador del Barça explica que “les informacions que jo tinc són que tard o d'hora se solucionarà el tema de Dani Alves. Té contracte per aquesta i una temporada més. Tinc la sensació que seguirà al club molt més temps”.

“Afellay va demostrar molta personalitat i va ser molt participatiu”, ha dit Pep Guardiola en roda de premsa. El tècnic també ha tingut paraules de record per a Jeffren: “Com a extrem pocs ho fan millor que ell. És un jugador molt explosiu i a cada entrenament es vol guanyar el lloc”.

L'entrenador ha volgut deixar clar que “quatre punts contra un rival com tan fort com el Reial Madrid no són res”. Respecte als crits escoltats en alguns camps de futbol que demanen que José Mourinho es mori, el tècnic ha demanat que “no es tornin a reproduir”.

stats