Barça
Esports Barça 21/02/2012

Pep Guardiola dóna suport a Òmnium

El tècnic del Barça torna a donar suport a l'entitat i aquesta tarda ha visitat la seu nacional acompanyat dels seus tres fills per fer-los socis

Ara
1 min
Guardiola, a la banqueta del BayArena

BarcelonaPep Guardiola ha volgut demostrar de nou el seu suport a Òmnium Cultural. Aquesta tarda ha visitat la seu nacional acompanyat dels seus tres fills amb l’objectiu de fer-los socis.

Quan ha arribat, l’ha rebut la presidenta, Muriel Casals, així com diversos membres de la junta directiva. La presidenta els ha explicat que Òmnium és una entitat que treballa per la promoció de la llengua, la cultura i el país. De la mateixa manera, l’entrenador del Barça ha destacat que el seu pare ja era soci, com ell mateix, que n’és des del 1993. Després d’omplir les butlletes de socis, l’entrenador i els seus fills han fet un recorregut per la seu.

Com a soci de l’entitat, Pep Guardiola ja ha mostrat el seu suport a Òmnium en altres ocasions. Guardiola va assistir a l’acte de commemoració del 50è aniversari d’Òmnium Cultural el juliol passat a l’Auditori de Barcelona, i va participar en el documental '#Òmnium50A' que el programa 'Sense ficció' de Televisió de Catalunya va emetre a finals del 2011.

stats