Barça
Esports Barça 09/04/2011

Pep Guardiola: "Ens equivocarem si anem al Bernabéu a especular"

L'entrenador del Barça ha confessat a la roda de premsa que "ens equivocarem si anem al Bernabéu a especular. Si perdem, es posaran a prop amb molts punts per jugar"

Redacció
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha confessat a la roda de premsa que "ens equivocarem si anem al Bernabéu a especular. Si perdem, es posaran a prop amb molts punts per jugar. Guanyar és un cop decisiu i l'hem de jugar com si anéssim empatats. No hi ha un equip que jugui a la contra com ells".

"En funció de com jugui el Madrid, haurem d'estar molt atents a les contres, que és quan ells t'assassinen", ha explicat el tècnic. "Des que tinc ús de raó mai no he vist un Madrid-Barça descafeïnat", ha recordat Guardiola.

"Hem tret un partit molt important. Ells han arribat una vegada, però la seva estructura defensiva era bona. Tot i trobar-nos amb el gol en contra, hem treballat bé", ha opinat Guardiola.

"La baixa de Bojan és un drama per nosaltres. Havia tornat a agafar aquell estat amb confiança...", ha reconegut el tècnic.

En referència als canvis, Guardiola ha explicat el següent: "Thiago té molta potència de salt. Quan ha fet el gol, l'únic que teníem amb alçada era el Gerard Piqué. Ha fet un bon partit. El Gabi Milito, malgrat el que pugui pensar, ha fet un bon partit".

Respecte a l'actuació de l'àrbitre, Pep Guardiola ha dit que "aquesta setmana val més no tocar aquest tema".

stats