BARÇA
Esports Barça 19/01/2012

Pep Guardiola: “No és qüestió de pensar què hem fet fins ara, sinó d'intentar tornar-ho a fer"

L'entrenador del Barça diu que Alexis Sánchez ha fet un partit "excel·lent" i que és un jugador que "ens dóna coses que no teníem"

Ara
1 min
Guardiola dóna ordres i Mourinho protesta una acció durant el partit al Bernabéu.

Barcelona"Marxem amb un bon resultat, però si haguéssim perdut o empatat hauria marxat amb la mateixa bona sensació", ha comentat un Pep Guardiola serè després del triomf al Santiago Bernabéu per 1-2.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Un dels jugadors més elogiats pel tècnic barcelonista ha estat Alexis Sánchez. El gran partit del xilè ha estat qualificat "d'excel·lent" pel de Santpedor, que ha dit que li té "el cor robat" i ha explicat que "ens dóna coses que no teníem, perquè per exemple va com ningú a l'espai", ha dit. Guardiola també ha comentat que "no és qüestió de pensar què hem fet fins ara, sinó d'intentar tornar-ho a fer”, ha repetit.

Respecte al partit, ha comentat que "segueixo pensant que les diferències són detalls. Nosaltres no fem gairebé mai un gol de córner directe, i avui ha passat". Qüestionat sobre el rendiment de Pinto, que en l'únic xut a porteria del Madrid ha rebut un gol, Guardiola ha dit que Pinto "ho té tot sabut" i "no tinc cap dubte sobre ell", ha explicat.

Sobre la trepitjada de Pepe a Messi ha dit: "No ho he vist", però "pel que m'han dit, a la televisió és veu clarament", sense voler valorar l'acció del defensa portuguès.

stats