BARÇA
Esports Barça 27/04/2012

El matí del dia de l'adéu de Guardiola

Primer s'ha reunit amb Sandro Rosell a la Ciutat Esportiva, després amb els jugadors i, un cop ha acabat l'entrenament, acabarà al Camp Nou on anunciarà que plega

Ara
2 min
Pep Guardiola, al Camp Nou / ALBERT GEA / REUTERS

BarcelonaEl dia de l'adéu de Pep Guardiola ha començat d'hora. A la Ciutat Esportiva, primer ha arribat el president, Sandro Rosell i, tot just uns minuts més tard, l'entrenador és qui hi ha arribat. Mentre els jugadors, que estaven convocats a les 10 per començar l'entrenament a les 11 anaven fent acte de presència a la Ciutat Esportiva, Guardiola parlava amb Sandro Rosell i li comunicava la seva decisió de no continuar com a entrenador del Barça.

Als jugadors els hi ha dit tot just després, en una reunió que s'ha allargat més del previst, ja que l'entrenament ha començat amb mitja hora de retard. De fet, els jugadors han saltat a la gespa d'un dels camps de la Ciutat Esportiva sabent la notícia, que el tècnic de Santpedor ha decidit plegar, no seguir ocupant la banqueta blaugrana.

Sense que el Barça fes oficial la notícia, primer 'Marca' ha anunciat l'adéu de Guardiola. "Nois, me'n vaig", ha dit el diari esportiu madrileny que el tècnic ha dit als jugadors. Minuts més tard, l'agència Reuters citava una font propera al club per confirmar la notícia. La notícia ha aparegut als mitjans internacionals, com ara la CNN i, posteriorment, els mitjans de comunicació catalans han confirmat l'adéu de Guardiola.

Un cop ha acabat l'entrenament, Guardiola ha agafat el seu cotxe per dirigir-se a la sala de premsa del Camp Nou, on a les 13.30 donarà juntament una roda de premsa amb el president, Sandro Rosell, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta, per anunciar la seva decisió.

stats