Esports Barça 07/05/2012

El pare de Guardiola no veu el seu fill de president del Barça

Els pares del tècnic de Santpedor agraeixen en declaracions a Catalunya Ràdio el suport que els socis han mostrat al seu fill. No obstant això, admeten que últimament el veien "esgotat" i que li calia "repòs"

Ara
2 min
Sandro Rosell, Pep Guardiola i Valentí Guardiola

BarcelonaEls pares de Pep Guardiola, Valentí Guardiola i Dolors Sala, agraeixen tot el suport que ha rebut el seu fill durant els quatre anys que ha estat al capdavant de la banqueta del Barça. "L'homenatge d'aquest dissabte va ser molt maco i molt gratificant", ha dit el pare del tècnic de Santpedor, que ha admès que el seu fill "se'l mereixia" i que "demostra que [Guardiola)] ha entrat bé dins la massa social, siguin o no socis". "Això ens ha omplert de satisfacció", ha admès Valentí Guardiola en una trucada d''El matí de Catalunya Ràdio'.

D'altra banda, Guardiola pare ha reconegut que últimament veien el seu fill "molt esgotat, i ens semblava que no podria aguantar gaire més". "Les 24 hores pensava només en el futbol, i en els socis i els simpatitzants, sobretot", ha admès. "Una persona que mou tantes alegries i emocions té una gran responsabilitat", ha conclòs.

Quan se li ha preguntat per la possibilitat que el seu fill torni al Barça, en un futur, com a president de l'entitat, Valentí Guardiola ha sigut taxatiu: "Ai, no! President, no!". Després ha matisat aquestes paraules i ha assegurat que "no sé què farà, però sé segur que, faci el que faci, s'hi entregarà com ha fet aquests quatre anys al Barça".

Per la seva banda, la mare del tècnic de Santpedor, Dolors Sala, ha assegurat que tant ell com el seu marit van conèixer la decisió del seu fill de deixar la banqueta blaugrana "poques hores abans" que la fes pública als mitjans de comunicació. "Nosaltres no n'hi parlàvem mai, però sí que li vaig demanar que no ho volíem saber a través de la tele o la ràdio". "Se'm va eixamplar el cor", reconeix la mare del tècnic, "perquè necessitava descansar i reposar". Admet que "en part" els va "doldre", "perquè el Barça és el Barça", però sentencia: "El primer és la salut".

stats