BARÇA
Esports Barça 16/01/2012

Guardiola: “A la Copa, si no marques fora de casa, tot és més complicat”

El tècnic blaugrana agraeix que el públic del Camp Nou hagi ajudat l'equip en un matx que s'ha complicat amb el segon gol dels sevillans

Ara
1 min
Guardiola, en un moment del partit contra el Betis.

BarcelonaPep Guardiola s'ha mostrat satisfet amb el triomf del Barça per 4-2 al Camp Nou contra el Betis, tot i que els seus homes han patit més del previst. Ha volgut tenir paraules d'elogi per a l'afició, que ha reaccionat després del segon gol del Betis. "Vull agrair a l'afició que hagi donat un pas endavant, ens agradaria molt que ens ajudessin fins a final de temporada", ha explicat.

Respecte al fet que s'ha trencat la imbatibilitat del Valdés a casa en Lliga, ha comentat que "la dada és que avui el Betis ens ha fet dos gols. Hem passat gairebé tota una volta sense rebre un gol a casa", aspecte molt complicat d'aconseguir.

Sobre l'eliminatòria de la Copa del Rei contra el Reial Madrid que donarà el tret de sortida aquest dimecres ha volgut deixar clar que els gols a fora de casa poden ser fonamentals. "En Copa del Rei, si no marques fora de casa, tot és més complicat", ha dit i també ha afegit que l'equip que perdi no sortirà perjudicat: "No crec que afecti una eliminació en Copa a cap dels dos. Si algú perd se centrarà en la Lliga i la Lliga de Campions"

Per acabar ha volgut elogiar Alexis Sánchez. "No és fàcil venir de Xile i de la Lliga Italiana. Alexis és un jugador al que encara li falta un punt de brillantor, però ha participat en 3 dels 4 gols. El felicito".

stats