BARÇA
Esports Barça 27/04/2012

Guardiola: el desenllaç

Abans de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, Guardiola explicarà la seva decisió als jugadors. Té 4 motius per quedar-se i 4 per marxar

Ara
1 min
LA DECISIÓ JA ESTÀ PRESA 
 Pep Guardiola ja ha decidit si seguirà al Barça. Avui tothom sortirà de dubtes i es coneixerà la decisió que ha pres.

BarcelonaPep Guardiola anunciarà aquest divendres al matí si segueix o no al Barça la temporada vinent. Després de molts mesos d'incertesa, el tècnic del Barça explicarà avui quina decisió ha pres.

Després que dimarts, després de caure eliminats en la Lliga de Campions contra el Chelsea, el tècnic blaugrana digués que "ja tocava" tractar la seva renovació, Guardiola es va trobar dimecres amb el president del club, Sandro Rosell, per parlar sobre el seu futur. Després d'aquella trobada, Guardiola va assegurar a Rosell que avui li donaria una resposta.

Primer, Guardiola comunicarà la decisió al president, Sandro Rosell. Després, abans de l'entrenament que està previst per a les 11 a la Ciutat Esportiva, el tècnic explicarà què ha decidit als seus jugadors i, posteriorment, el club farà un comunicat on farà públic el futur de l'entrenador.

Davant del dilema, Guardiola té 4 arguments per quedar-se i 4 per marxar4 arguments per quedar-se4 per marxar. Els podeu llegir a l'ARA Premium.

stats