Barça
Esports Barça 14/01/2012

Pepe Mel: "Els números del Barça al seu camp espanten"

El tècnic del Betis ha assegurat que el seu equip viatja a Barcelona, on s'enfronta al vigent campió de Lliga "amb la intenció clara de puntuar"

Efe
2 min

SevillaEl tècnic del Real Betis Futbol, Pepe Mel, ha assegurat que el seu equip viatja a Barcelona, on s'enfronta al vigent campió de Lliga, "amb la intenció clara de puntuar", encara que és conscient que visita l'"estadi on juga el millor equip del món, i els números allà són per espantar".

Mel, en conferència de premsa, ha indicat que "per emportar-se alguna cosa d'allà cal fer gol, és molt difícil que es quedin a zero", però ha advertit que el seu equip "no dóna cap punt per perdut ni se salta aquesta data del calendari", ja que això "seria de mals professionals".

L'entrenador bètic ha recordat que fa un any va visitar el Camp Nou a la Copa del Rei, ocasió en què "en unes circumstàncies semblants [el Betis] va plantar cara, i intentarà fer les coses igual de bé, però que el resultat", ha demanat, "no sigui el mateix (5-0)".

El preparador verd-i-blanc ha afirmat que als seus homes no els "urgeix res" perquè estan "en la meitat de la taula", per la qual cosa jugaran amb "la premissa de divertir-se en un estadi magnífic davant un públic que entén de futbol". "Si tot succeeix normal, guanyarà el millor, que és el Barcelona, però el Betis va a totes", ha assegurat Mel.

Per l'entrenador, el partit empatat pel Barcelona davant l'Espanyol "no té res a veure amb el de demà, no és reflex de res", i ha advertit que els blaugranes "juguen contínuament dimecres i diumenge. No es despisten mai, estan acostumats a això", de manera que "estant a cinc punts del Reial Madrid, segur que no pensen en el partit de Copa, perquè no poden perdonar punts en Lliga".

En el mateix sentit, l'entrenador bètic no ha volgut referir-se al derbi de la setmana que ve davant el Sevilla perquè, diu, "dónes una mala imatge quan penses en un partit saltant-ne un altre. Hi ha un partit a competir demà, i no cal pensar en el que vindrà després".

stats