Barça
Esports Barça 21/04/2011

Pepe ha celebrat el gol fent botifarres

L'acció ha arribat després del gol de Cristiano Ronaldo, quan els jugadors del conjunt blanc estaven celebrant l'encert del davanter portuguès

Redacció
1 min
Pepe, celebra fent butifarres als seguidors blaugranes, el gol de Cristiano.

ValènciaPepe, futbolista del Reial Madrid, ha dedicat unes quantes botifarres a l'afició del Barça. L'acció ha arribat després del gol de Cristiano Ronaldo, quan els jugadors del conjunt blanc estaven celebrant l'encert del davanter portuguès.

Més enllà d'aquest gest, Pepe també havia estat la sorpresa de l'onze inicial de Mourinho, tant ahir com el dissabte al Bernabéu. En comptes d'estar situat al central, el defensa va jugar avançat a la defensa, en la posició del mig centre defensiu. L'homònim de Busquets al Reial Madrid. El futbolista brasiler, nacionalitzat portuguès, va ostentar la seva bona condició física i va tenir molta mobilitat en zona defensiva i també en tres quarts de camp.

I és que l'internacional va arribar molt a l'atac gràcies als espais que deixava el Barça al centre del camp, ja que els blaugranes no comptaven amb el fet que Pepe arribés amb tanta facilitat al centre de l'atac. Per si fos poc, el 3 blanc va estavellar una pilota al pal després de rematar una gran centrada en la primera part que hauria pogut canviar el signe del partit.

El que queda clar és que Mourinho ha trobat en Pepe l' stopper necessari per espantar i contrarestar el poder ofensiu del Barça. Dimecres, una altra dosi de rauxa.

stats