BARÇA
Esports Barça 22/06/2011

Jordi Costa publica una mini-antologia de les frases més provocadores de Mourinho

El periodista de Rac1, fan de Mourinho i culer, recull a Per què Mou? les frases més enginyoses que el tècnic portuguès ha dit al llarg de la seva carrera

Redacció
1 min
Portada del llibre 'Per què, Mou?' de Jordi Costa.

Barcelona"No crec en la vella escola d'entrenadors ni en la nova. Jo crec que n'hi ha de bons i de dolents, els que han aconseguit èxits i els que no. Si us plau, no penseu que sóc arrogant, és que sóc campió d'Europa i crec que sóc especial". Ho va dir José Mourinho el juny 2004, en la seva presentació com a tècnic del Chelsea. I és la cita que obre el recull de frases 'cèlebres' de l'entrenador del Reial Madrid publicat pel periodista Jordi Costa a Columna.

Mourinho ha aconseguit que la Lliga, la Copa i la Lliga de Campions d'aquest any hagin tingut un ressò més gran que mai gràcies a les rodes de premsa que ha ofert després dels partits, a les seves declaracions provocadores i a les acusacions que ha anat fent. El futbol és tot un espectacle, i Mourinho ha aconseguit allargar aquest espectacle fins i tot fora del camp.

El periodista de Rac1 Jordi Costa ho explica a Per què, Mou?, un llibre que en 64 pàgines recull moltes de les perles que ha anat deixant l'entrenador, no només aquesta temporada, sinó al llarg de la seva llarga carrera futbolística. Una carrera plena d'èxits, però que també ha conegut algunes derrotes, per les quals l'entrenador sempre ha trobat alguna frase enginyosa digna de ser recollida ara en un llibre que publica Columna.

stats