Barça
Esports Barça 16/06/2011

Perarnau: "Si es fes un arbre genealògic del Barça, Cruyff seria el pare i Guardiola l'hereu"

L'exatleta olímpic i periodista ha afirmat que "si es fes un arbre genealògic del FC Barcelona, Laureano Ruiz seria l'avi, Johan Cruyff el pare i Guardiola l'hereu".

Efe
1 min

MadridL'exatleta olímpic i periodista Martí Perarnau ha afirmat que "si es fes un arbre genealògic del FC Barcelona, Laureano Ruiz seria l'avi, Johan Cruyff el pare i Guardiola l'hereu".

A la presentació a Madrid de l'edició en castellà del seu llibre Senda de campeones, Perarnau ha explicat el sistema de treball del club blaugrana amb el planter i ha comentat que Pep Guardiola, entrenador de la primera plantilla, en referència a les característiques de joc del seu equip, li va confessar que són "una secta futbolística".

L'explusmarquista d'Espanya de salt d'altura ha exposat el contingut dels sis capítols de "Senda de campeones", que aborda en el seu inici la idea del club blaugrana de "dominar la pilota".

Perarnau ha explicat que "el segon capítol tracta de l'idioma Barça, el tercer de l'escola de la Masia, el quart del treball dels observadors repartits arreu del món i el cinquè del camí entre La Masia i el Camp Nou".

En el capítol final ofereix una llista de cinquanta joves blaugranes que estan cridats a triomfar en el futur.

stats