Barça-Madrid
Esports Barça 27/11/2010

Piqué: "La imatge del cap de porc el dia de Figo no li va agradar a cap aficionat del Barça"

El central del Barça diu que per aturar a Ronaldo no se l'ha de deixar pensar, i el porter del Madrid diu que no firma l'empat al Camp Nou el dilluns

Redacció
1 min

BarcelonaEl central del Barça Gerard Piqué ha parlat del partit de dilluns contra el Reial Madrid després d'un acte de Nike. Piqué assegura que l'ambient del Camp Nou serà el de les gran ocasions: "L'ambient que es genera és brutal, molt maco, perè sempre hi ha persones que volen destacar per sobre dels demés, per exemple, la imatge del cap de porc el dia de Figo no va agadar a cap aficionat del Barça". Respecte a una de les seves feines principals els dia del clàssic, que serà aturar a Cristiano Ronaldo, el central ho té clar: "Hem d'estar molt atents i no deixar-lo pensar, no donar-li temps ni espai... I partir d'aquí intentar que no tingui un bon dia. Sembla fàcil tot el que estic dient ara, però en realitat és molt complicat".

Per la seva banda, el porter del Reial Madrid Iker Casillas, en una entrevista exclusiva al diari Marca, explica avui que en cap cas firma l'empat el dilluns al Camp Nou, i que es veurà "un Madrid valent i convençut de la victoria en el Camp Nou". I en aquest sentit, Casillas afirma que amb Jose Mourinho a la banqueta "ens hem acostumat a no perdre cap partit".

stats