Barça

Creu que Ibra està enfadat amb Guardiola perquè tothom voldria jugar al Barça actual

Piqué: "Lluitarem contra les accelerades de Cristiano, no contra les declaracions de Mourinho"

El defensa del Barça diu en una entrevista a 'La Gazzetta dello Sport' d'avui que durant els propers 20 dies de clàssics estarà "desconnectat" del que digui l'entorn

Gerard Piqué ha explicat en una entrevista al diari italià La Gazzetta dello Sport (només edició paper) que en els propers 20 dies es jugaran tots els títols, i contra el mateix rival segurament: "Per nosaltres, que estem al camp, seran vint dies especials. La consciència de jugar-nos dels esforços d'un any en un període tan concentrat inevitablement ens portarà a altres freqüències. Parlant modern, el nostre estat amb la resta del món serà 'desconnectat'".

El defensa del Barça afirma que no li preocupen les suposades provocacions de José Mourinho els propers dies: "Lluitarem contra les accelerades de Cristiano, no contra les declaracions de Mourinho".

Assegura que no li té unes ganes especials al tècnic portuguès del Madrid perquè l'any passat els prengués la possibilitat de jugar la final de la Champions al Bernabéu, però sí que considera que aquella eliminació no va ser justa del tot: "Va ser la pitjor desil·lusió de la meva carrera, això sí. Però no penso en això ja, si no és per evitar repetir errors. A San Siro vam jugar malament, l'Inter ho va fer bé i també hi ha el viatge en autobús (els problemes amb el volcà islandès ens hi van obligar). Al Camp Nou, però, va ser l'excés d'adrenalina el que ens va passar factura".

Finalment, Piqué ha parlat del pas de Zlatan Ibrahimovic pel Barça la temporada passada, i les seves declaracions actuals en contra de Guardiola: "El mister simplement va fer una elecció, l'any anterior havia jutjat el joc d'Ibra com més funcional per a l'equip que el d'Eto'o. El passat estiu va pensar que el de Villa era encara millor. Desafortunadament una elecció entre dos jugadors, que només és tècnica, acaba per afectar inevitablement les persones ", i afegeix sobre les paraules d'Ibra: "En aquest període històric tots els jugadors voldrien jugar al Barça, i és això el que li crema".