Barça
Esports Barça 08/01/2012

Piqué: "Als entrenaments és quan Guardiola se sent més orgullós de nosaltres"

El central blaugrana repassa l'actualitat blaugrana, el paper de Guardiola a l'equip, la seva amistat amb Puyol, elogia Messi i diu que "és un plaer tenir-lo a l'equip"

Ara
1 min
Gerard Piqué.

BarcelonaGerard Piqué, en una entrevista a La Vanguardia, ha parlat de la importància de Pep Guardiola com a entrenador del Barça. "És molt de l'essència d'aquest club. Des que va arribar ha deixat les coses clares i ha anat amb les seves idees a totes. Si se n'anés, seria complicat trobar-li substitut. Però no cal pensar en això, se n'ha de gaudir i aprendre", assegura el central blaugrana.

A més, Piqué ha reconegut que el tècnic se sent especialment satisfet del talent i esforç dels seus jugadors als entrenaments. "Això del "són molt bons" ho diu sobretot quan fem una possessió als entrenaments. És quan se sent més orgullós de nosaltres".

També ha elogiat el paper de Messi en aquest Barça. "Ell està portant aquest equip a ser el millor de la història. És un plaer tenir-lo al nostre costat. Juga com quan tenia 13 anys. Només cal que mantingui aquest nivell, que segueixi enamorat d'aquest joc. No se li ha de demanar res més".

Piqué ha destacat la bona relació que té amb Puyol, de qui ha dit que és "com un germà". "Sempre hem tingut molt bona química i la nostra amistat ha traspassat el vestidor".

Sobre la crisi econòmica que sacseja el futbol i la societat, el central blaugrana ha assumit la responsabilitat d'"infondre il·lusió a la gent i intentar guanyar per alleujar una miqueta aquesta crisi a la nostra gent, que paga per veure'ns jugar".

stats