FUTBOL
Esports Barça 08/06/2012

Piqué aposta pel fitxatge de Jordi Alba: "Està per jugar a un equip gran"

El central del Barça diu que no ha parlat amb el jugador del València sobre el seu possible canvi d'aires aquest estiu perquè no el vol pressionar

Efe
1 min
Gerard Piqué, durant la roda de premsa amb la selecció espanyola / JASPER JUINEN / GETTY IMAGES

Gniewino (Polònia)El central del Barça Gerard Piqué ha elogiat el nivell del lateral esquerre del València Jordi Alba i ha assegurat que "està per jugar a un gran equip".

Piqué no ha ocultat la seva sorpresa per un jugador pel qual està interessat el Barça. En els primers entrenaments a Gniewino, abans de l'estrena a l'Eurocopa 2012, l'ha sorprès la qualitat de Jordi Alba. "És un jugadoràs. M'he quedat sorprès perquè l'havia vist en diversos partits de Lliga i quan em vaig enfrontar a ell, però aquí en els entrenaments està volant. És una bala. És molt petit i hàbil. Sap defensar i atacar", ha analitzat.

El central català ha reconegut que prefereix no tractar el tema amb Jordi Alba però sap el desig del seu company de selecció: "El veig amb nivell d'estar en un gran. El València és un gran equip però potser busca alguna cosa més".

"He parlat poc amb ell, no li poso pressió perquè vingui al Barça perquè ha de tenir la llibertat per decidir si vol venir o anar a un altre equip, però té nivell per jugar en qualsevol equip del món. Ara se centra en l'Eurocopa i posteriorment decidirà", ha sentenciat.

stats