BARÇA
Esports Barça 22/04/2013

Piqué: "Ja en tenim prou amb el Bayern. Ens equivocaríem si penséssim en la final"

El jugador del Barça diu en una entrevista al diari 'As' que creu que Bartra serà el seu company a l'eix de la defensa contra el Bayern: "Està totalment preparat"

Ara / Efe
1 min
Gerard Piqué celebra un gol

BarcelonaEl defensa del Barça, Gerard Piqué, ha assegurat en una entrevista al diari 'As' que està "il·lusionat" per jugar un partit com el d'aquest dimarts contra el Bayern de Munic. "Juguem a futbol per arribar a jugar aquest tipus de partits", ha comentat el jugador blaugrana.

El central barceloní encara no sap qui serà la seva parella a l'eix de la defensa. "Suposo que el Marc [Bartra]. És una desgràcia que Adriano estigui sancionat i que 'Puyi' i 'Masche' estiguin lesionats, però cal mirar endavant. El Marc està totalment preparat", ha comentat.

Piqué també ha parlat del seu company Leo Messi. "Ens ho fa més fàcil. Els rivals prefereixen que no hi sigui, però seríem tontos si penséssim que no influeix que Messi estigui al camp. És el millor del món".

Per acabar, Piqué ha preferit no parlar d'una hipotètica final contra el Reial Madrid. "Ja en tenim prou amb el Bayern. Ens equivocaríem si penséssim en la final. Ja va passar l'any passat i ni ells ni nosaltres vam arribar-hi".

stats