BARÇA

Piqué: "Sóc optimista i confio en una rebaixa de la sanció"

El jugador del Barça ha dit que "guanyar la Lliga o no fer-ho no dependrà del nivell dels arbitratges: són cent per cent imparcials"

El defensa del Barça Gerard Piqué ha assegurat aquest dimarts en un acte publicitari que és "optimista" i que espera que li rebaixin la sanció de quatre partits que va rebre per insultar l'àrbitre assistent durant la Supercopa d'Espanya.

" Sóc optimista i confio en una rebaixa de la sanció. És difícil no poder ajudar l'equip i veure'l des de la graderia", ha indicat el defensa barceloní. Tot i això, Piqué ha estat clar quan ha parlat sobre els àrbitres: " Guanyar la Lliga o no fer-ho no dependrà del nivell dels arbitratges: són cent per cent imparcials. Hem guanyat cinc de les últimes set Lligues i ara busquem la propera".

Sobre la derrota a San Mamés en l'anada de la Supercopa d'Espanya, el jugador ha dit que "no s'acaba el món per perdre un partit". "Dir que no tenim fons d'armari és voler dir coses negatives de l'equip", ha apuntat, i ha afegit: "Tenim equip, amb les baixes que tenim ara [Adriano i Douglas per lesió i Mathieu i ell per sanció], l'equip ha anat a un camp difícil com és San Mamés i ha guanyat".

Piqué també ha parlat de Pedro: "Té ganes de seguir guanyant. Vol ser important i això cal tenir-ho en compte. És una gran persona i li desitjo el millor".