BARÇA
Esports Barça 01/08/2012

Piqué: "Les sensacions són bones en aquesta pretemporada i en tinc moltes ganes"

El central del Barça espera que el respectin les lesions en aquesta nova temporada i assegura que l'ascens de Tito Vilanova com a tècnic del primer equip és "tot un encert"

Efe
1 min
Gerard Piqué, a la dreta, durant l'entrenament d'aquest dimecres a la Ciutat Esportiva / FCBARCELONA.CAT

Sant Joan DespíEl defensa del Barça Gerard Piqué ha assegurat aquest dimecres que té "molt bones sensacions" en aquesta pretemporada, que s'ho agafa "amb moltes ganes" i espera evitar les lesions.

"Ja tenia ganes de tornar. Durant aquest temps trobes a faltar moltes coses, el vestidors, les bromes entre companys... Vull fer una bona pretemporada i ajudar l'equip des de l'inici. Estic molt motivat", ha afirmat.

El central blaugrana ha vist una plantilla "molt motivada" davant "els nous reptes" que se li presenten: "Tenim nou entrenador, el fitxatge de Jordi Alba, la gent que puja del planter... La primera competició ja és aquí i la gent té ganes de guanyar-la i de fer-ho bé". Aquesta competició no és una altra que la Supercopa d'Espanya, que per Piqué és "un torneig especial davant d'un rival especial", el Reial Madrid. "Guanyar ens donaria molta confiança per afrontar la temporada, encara que no és una competició vital i sabem que podem perdre-la", ha matisat.

Sobre el possible fitxatge d'un central, el blaugrana prefereix no parlar del tema: "Això és una decisió de la secretaria tècnica, d'Andoni (Zubizarreta) i del 'mister'", ha apuntat Piqué, tot i que el barceloní té clar que el jove Marc Bartra "està totalment preparat per competir per un lloc en l'equip".

El duel Barça-Madrid a la Lliga el veu "al cinquanta per cent" i l'ascens de Tito Vilanova com a màxim responsable tècnic en substitució de Pep Guardiola, és per Piqué "tot un encert". "Hi ha coses en què coincideixen i d'altres en què són diferents, però la línia és la mateixa i amb el Tito ens sentim molt a gust. Els entrenaments tenen molta intensitat", ha conclòs.

stats