BARÇA

Piqué desvela que es van oferir a ajornar-se el cobrament del sou per facilitar el fitxatge de Neymar

En una entrevista a 'El larguero', explica que ja van advertir el brasiler que se n'anava "a una presó d'or"

De mica en mica es van coneixent més detalls del fitxatge frustrat de Neymar pel Barça aquest estiu. Els últims, a través de les paraules de Gerard Piqué. El central desvelava en una entrevista a 'El larguero', de la Cadena SER, que el vestidor estava disposat a ajornar-se el sou per facilitar el seu fitxatge.

"El que li vam plantejar a Bartomeu és que ens retocàvem el contracte perquè sabíem que era un tema de fair play. Si el tema era aquest, li vam dir que en comptes de cobrar-ho el primer any ho cobraríem al segon o al tercer o al quart perquè Neymar pogués entrar. Que si nosaltres hi podíem ajudar no teníem cap problema. La relació amb el president sempre ha sigut molt bona. Es tractava de buscar una fórmula i el club va dir que li semblava bé".

Encara sobre Neymar, el central va explicar que el 2017 la plantilla va intentar sense èxit que es quedés a Barcelona. "Li vam dir que se n'anava a una presó d'or", referint-se al París Saint-Germain. I sobre un hipotètic retorn aquest estiu que ve, va dir que el davanter "té la porta oberta" i va recordar que Neymar "vol tornar al Barça". "Al futbol pot passar de tot", tancava.