BARÇA

Piqué, sobre els xiulets: "Cadascú és lliure de xiular, però tornaria a dir el que vaig dir"

"Em va semblar graciós la veritat i és que ho és. Jo m'ho vaig passar bomba", diu sobre les seves paraules en la celebració del triplet

El defensa del Barça Gerard Piqué s'ha pres amb bon humor els xiulets que ha rebut aquest dijous durant el  partit Espanya-Costa Rica al Regne de Lleó, perquè, segons ha explicat, "cadascú és lliure de xiular i expressar-se com cregui convenient". El central del Barça ha estat xiulat cada vegada que tocava la pilota després d'entrar en el terreny de joc substituint Sergio Ramos.

Davant la pregunta dels periodistes sobre les causes d'aquesta reacció del públic lleonès, el jugador català ha afirmat: "No tinc ni idea, jo només intento fer la meva feina i no m'afecta, perquè també hi ha hagut altres persones que m'han aplaudit" .

Piqué, en el mateix to desenfadat, ha insistit: "Tornaria a dir el que vaig dir [en relació a l' al·lusió al cantant Kevin Roldan i la seva actuació en l'aniversari de Cristiano Ronaldo] perquè és una simple ximpleria i no m'importa la possible repercussió ja que cadascú és lliure de pensar com vulgui".

El jugador culer ha afegit: "Em va semblar graciós la veritat i és que ho és. Jo m'ho vaig passar bomba", sense fer-se enrere de les seves paraules a la festa barcelonista. En tot cas, el defensa internacional ha tornat a reiterar el seu compromís amb el combinat nacional i ha afirmat que hi serà sempre que el cridin.