BARÇA
Esports Barça 05/05/2012

Pochettino: "En Pep es mereixia un comiat així"

El tècnic de l'Espanyol diu que el vestidor està "enfadat" i que situacions com els penals xiulats i els no xiulats al Camp Nou són "la gota que fa vessar el got"

Ara
2 min

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha parlat sobre el comiat del Camp Nou a Pep Guardiola: "En Pep es mereixia un comiat així. Tant ell com jo anteposem les decisions del club a les personals. Per a ell realment haurà estat molt bonic, per a qualsevol persona és molt important rebre un homenatge així", ha dit.

Sobre el partit, l'entrenador blanc-i-blau ha comentat: "Destacar la tasca dels jugadors, felicitar-los perquè han demostrar ser valents. Hem jugat sota unes premisses bastant simples. Sabem que el barça és un equip que utilitza molt els passadissos interiors i volíem estar ben posicionats per obligar-los a anar per les bandes".

Sobre els penals xiulats i no xiulats al Camp Nou, Pochettino ha dit: "Qui vegi només el resultat i no hagi vist el partit dirà que ha estat un partit fàcil per al Barça però crec que el vestidor està enfadat. Hi ha hagut situacions que no mereixen ells ni cap altre tipus de grup. És la gota que fa vessar el got. Qui segueix l'Espanyol, en l'últim tram no hem tingut la fortuna que hem de tenir quan lluites per coses importants. No és si és per la joventut o pel nostre comportament, però hem de reflexionar com a club i trobar un perquè".

El tècnic ha afegit: "Vosaltres sou capaços i prou intel·ligents per analitzar les situacions. No em vull justificar per la segona volta de l'equip o per la derrota, que hagi estat culpa dels arbitratges. Això també és el futbol, també entra en joc. Aquestes coses també s'han de tenir en compte per aconseguir els resultats. L'altre dia deia en roda de premsa que calia fer una reflexió i sobre aquest aspecte també hem de reflexionar", ha assegurat Pochettino, abans de recordar que a ell com entrenador mai l'han expulsat.

stats