Barça - Ràcing
Esports Barça 22/01/2011

Portugal: "El Barça ens ha guanyat bé"

El tècnic del Racing ha assegurat que "per superar aquest Barça necessites una combinació de coses ben fetes, massa coses com per defensar-ho tot plegat"

Martí Molina
1 min
L'entrenador del Racing, Miguel Ángel Portugal

BarcelonaL'entrenador del Racing de Santander, Miguel Ángel Portugal, ha reconegut la superioritat del Barça després de perdre 3-0 al Camp Nou. “El Barça ha guanyat bé”, ha dit.

El tècnic ha resumit el partit: “El Barça ha fet el plantejament que tots esperàvem i nosaltres hem intentat contrarestar-lo. Però al primer minut ens han marcat i ja ha estat”. Tot i això, considera que “hem tingut alguna ocasió de gol i, d'haver-la materialitzat, potser haguéssim tingut alguna opció”, però també ha reconegut, en un to irònic, que “parlar d'opcions davant el Barça actual no queda gaire bé”.

Portugal ha assegurat que “per superar el Barça necessites una combinació de coses ben fetes, com no deixar-li treure la pilota, tancar les línies de passada o bé impedir que arribin per les bandes; en definitiva, massa coses per defensar-ho tot plegat”, ha dit.

Sobre el primer gol, en possible fora de joc de Pedro, l'entrenador ha assegurat que aquesta jugada “no ha influït en el resultat”, apel·lant a la superioritat blaugrana; i ha aventurat que en el cas d'anul·lar el gol l'equip “només hagués pogut fer alguna coseta més, però no guanyar”.

stats