Barça
Esports Barça 03/02/2012

La premsa esportiva homenatjarà Dani Montesinos al Camp Nou

Els periodistes que cobriran el partit a l'estadi blaugrana lluiran una fotografia al pit en què es podrà llegir la frase: "Sempre Dani"

Efe
1 min

BarcelonaEls professionals de la premsa esportiva, en col·laboració amb el Barça, homenatjaran aquest dissabte durant el partit contra la Reial Societat al Camp Nou el periodista Dani Montesinos, qui cobria l'actualitat del club blaugrana i va morir la setmana passada en un accident de trànsit.

Els periodistes que cobriran el partit a l'estadi blaugrana lluiran una fotografia al pit en què es podrà llegir la frase: "Sempre Dani".

Precisament, la imatge d'aquesta fotografia és l'última que es va emetre la nit abans de la seva mort, quan va cobrir el clàssic entre el Barcelona i el Reial Madrid de la Copa del Rei al Camp Nou.

La iniciativa, sorgida dels seus companys de La Sexta, Marca TV i Gol Televisión, comptarà amb la col·laboració del Barça, que repartirà prop de 300 fotografies entre la premsa desplaçada a l'estadi català.

Locutor esportiu de Marca TV, Gol Televisió i La Sexta, d'on era cap d'Esports a Catalunya, Daniel Montesinos (Sabadell (Vallès Occidental), 1975) va morir dijous passat com a conseqüència dels traumatismes soferts en un accident de moto a la ciutat de Barcelona.

Montesinos ja va ser homenatjat pels seus companys, durant la roda de premsa de Pep Guardiola, prèvia al partit amb el Vila-real i abans de la disputa d'aquell partit es va guardar un minut de silenci en la seva memòria, així com en els minuts previs del partit que el filial barcelonista va jugar la setmana passada contra l'Osca.

stats