Barça
Esports Barça 05/07/2012

Jordi Alba: "Sé que arribo al millor equip del món i això canvia les coses"

En les seves primeres paraules com a jugador oficial del Barça, el lateral ha comentat que si ha d'anar o no als Jocs ho han de parlar el Barça i la Federació Espanyola

Albert Solé
2 min
Josep Maria Bartomeu Jordi Alba i Andoni Zubizarreta

BarcelonaJordi Alba ha tornat a casa, com posava el final del vídeo que li ha preparat el club en la seva presentació, amb imatges dels seu passat a La Masia. Alba ha agraït el vídeo, molt emocionat, i ha agraït també l'ajuda de tots els que han intervingut perquè tornés al Barça. "Estic molt content de tornar a casa, i és veritat que aquests tres últims dies molta gent ha vingut a veurem, i estic molt content. Sé que sóc al millor equip del món i això canvia les coses, i espero adaptar-me com més aviat millor. Conec la filosofia i la majoria de jugadors i m'adaptaré".

Respecte als Jocs Olímpics, Alba s'ha tret la responsabilitat sobre aquesta decisió: "Jo vaig parlar amb Milla quan encara era al València, ara ho hauran de parlar el Barça i la Federació".

Alba ha coincidit amb la majoria de companys que tindrà ara a l'Eurocopa, i en aquest sentit ha comentat: "Als jugadors de la selecció del Barça els conec de fa temps i mentre vaig ser a la selecció no volia saber res del Barça, encara que ells sí que em vam fer alguna broma, però res seriós. Se'ls veia que tenien ganes que fitxés".

"Quan va acabar l'Eurocopa vaig parlar amb el Tito i em va felicitar. M'han dit meravelles del Tito i segur que ho farà tan bé com Guardiola", ha dit respecte al seu nou entrenador.

Jordi Alba va marxar del Barça amb 16 anys perquè des del club li van dir que era massa petit. Quan li han preguntat què recorda d'aquell dia, ha dit: "A ningú li agrada sortir d'un club com el Barça, però vaig sortir amb el cap molt alt, i vaig anar al Cornellà, on em van tractar molt bé i on vaig passar dos anys meravellosos. No s'ha de mirar enrere, sinó endavant, ara hi ha gent diferent al club i confien en mi".

stats