Barça
Esports Barça 06/03/2013

Presenten a Tòquio una rèplica d'or del peu de Messi valorada en 4 milions d'euros

També s'ha presentat un quadre limitat a cinquanta edicions de 300 grams d'or amb l'empremta de la planta de Leo i la seva firma, que sortirà al mercat amb un preu de 8,75 milions de iens (uns 72.000 euros)

Efe
1 min
Una rèplica del peu de Leo Messi, fet en or

TòquioUna rèplica d'or pur del peu esquerre del jugador argentí del Barça, Leo Messi, ha estat presentada aquest dimecres en una famosa joieria de Tòquio, on es vendrà per 486,5 milions de iens (uns 4 milions d'euros).

El peu, de 25 quilos de pes, realitzat a mida natural amb tot luxe de detalls a partir d'un motllo del futbolista, ha estat presentat pel president de la cadena de joies Ginza Tanaka, Masakazu Tanaka, i el germà gran del jugador, Rodrigo Messi, que es va desplaçar a Tòquio per apadrinar l'acte. "És impressionant que es pugui fer un objecte tan bé, amb un motllo excepcional, en què es nota tret per tret el peu de Leo", ha assegurat durant la presentació el més gran dels tres germans del davanter argentí.

Al marge del Golden Foot, com han batejat la rèplica única, s'ha presentat també el Golden Foot Plate, un quadre limitat a cinquanta edicions de 300 grams d'or amb l'empremta de la planta de Leo i la seva firma, que sortirà al mercat amb un preu de 8,75 milions de iens (uns 72.000 euros).

La cadena de joieries toquiota, inaugurada el 1892, també posarà a la venda una edició limitada de 100 peces en miniatura d'uns deu centímetres del peu del futbolista, fet amb 100 grams d'or sobre un suport de fusta, valorat en 3,89 milions de iens (uns 32.000 euros).

Una part encara per especificar del que es recapti amb la venda dels peus d'or del jugador anirà a parar als damnificats del terratrèmol i tsunami que va assolar el nord-est del Japó el mes de març del 2011, en un projecte en el qual col·labora també la Fundació Leo Messi, creada el 2007 per ajudar els nens necessitats.

stats