PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 07/04/2012

Un Barça en forma visita el Saragossa, que somia amb la salvació (20.00 h.)

Un Saragossa vingut a més, després de tres victòries seguides, apareix com una roca al mig del camí per on transita el Barcelona en la seva lluita incansable per restar diferència al líder, amb una Lliga que entra ja en les seves últimes actuacions.

Efe
2 min
Leo Messi, contra el Saragossa.

BarcelonaL'equip català s'enfrontarà a La Romareda a un rival crescut, que gràcies a tres victòries seguides somia amb la salvació. Així doncs, el Saragossa i el Barça tenen prohibit fallar. Han de sumar els tres punts per seguir sense renunciar als seus respectius objectius: el títol de la lliga per als catalans i la permanència per als aragonesos.

La Romareda ha estat un escenari molt propici en les tres últimes visites per als barcelonistes, amb victòria, encara que cap d'elles va resultar un objectiu fàcil, com tampoc passarà demà, malgrat les baixes de l'equip local. Manolo Jiménez no podrà comptar per sanció amb tres jugadors habituals, el defensa David Mateos, el migcampista Antonio Galdeano 'Apoño' i el davanter Luis García, cosa que el va a obligar a realitzar canvis al seu onze.

L'equip català continuarà la seva persecució silenciosa per atrapar un Madrid que, igual que els barcelonistes, segueixen amb un peu ferm a la Lliga i a la Lliga de Campions. Des de l'ensopegada contra l'Osasuna, l'equip blaugrana ha encadenat vuit triomfs consecutius, alguns de molta qualitat, i sempre amb el bon futbol com a acompanyant.

Avui el Barça podria realitzar alguna petita rotació, especialment en defensa, on Piqué és baixa per un problema muscular. Guardiola haurà de repartir minuts en la seva llarga nòmina de centrecampistes, alguns d'ells en un estat físic una mica crític, com Xavi, a causa d'un calendari que torna a estrènyer-se, amb partits de Lliga també entre setmana, a més de la cita de la Lliga de Campions.

Alineacions probables:

Saragossa: Roberto; Álvarez, da Silva o Dujmovic, Paredes, Abraham; Lafita, Pinter, Zuculini, Obradovic; Aranda o Micael i Postiga.

Barça: Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Thiago, Busquets, Iniesta; Alexis, Messi i Pedro.

Àrbitre: Turienzo Álvarez (C. Castellanolleonès)

Hora: 20.00 (Canal + i Gol Televisió)

stats