Barça
Esports Barça 27/05/2012

Guardiola i Tito escenifiquen el traspàs de poders

L'entrenador de Santpedor lliurarà aquest diumenge (19 hores) el relleu simbòlic de la banqueta del Barça al seu ajudant fins ara en el partit de 'La Marató per la pobresa'

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaPep Guardiola lliurarà aquest diumenge (19 hores) el relleu simbòlic de la banqueta del Barça a Tito Vilanova. El traspàs de poders s'escenificarà en el partit de 'La Marató per la pobresa', que enfrontarà dos combinats de futbolistes del Barça al Palau Sant Jordi. A partir d'aquest dilluns, el tècnic de Santpedor desapareixerà de l'escena mediàtica i el pes de les decisions començarà a recaure en el que fins ara ha estat el seu ajudant.

El Barça estrenarà la nova equipació Nike per a la temporada 2012-2013.
 El partit de futbol sala es regirà pel reglament oficial i tindrà dues parts de 20 minuts. A més, en els temps morts es podran escoltar les instruccions de Pep Guardiola i Tito Vilanova.

'La Marató per la pobresa' també comptarà amb la participació de la companyia de teatre Comediants i de les 'cheerleaders' del Barça. En els diferents temps morts hi haurà activitats dedicades al públic més jove, que podrà interactuar amb els porters de l'equip blaugrana. A més, alguns dels jugadors del Barça Alusport de futbol sala participaran en una demostració de 'free style'.

stats