Barça
Esports Barça 09/10/2011

Puyol: "Del Bosque i els meus companys han estat importants en moments durs"

El central ha explicat que els jugadors de la selecció espanyola el van trucar per animar-lo, i que ara es marca l'objectiu d'arribar als 100 partits com a internacional

Efe
2 min
Carles Puyol.

MadridCarles Puyol, defensa internacional del Barça, ha agraït el suport que ha tingut del seleccionador Vicente del Bosque i els seus companys de la 'Roja', durant els seus deu mesos d'absència per una lesió que li va fer pensar a deixar el futbol.

"Ara em trobo bé, cada dia millor. Cal anar a poc a poc perquè ha estat una lesió molt llarga. Cal entrar progressivament. Estic molt content perquè les molèsties han desaparegut del tot i això és l'important", ha assegurat en roda de premsa.

"El suport del míster i dels companys va ser clau quan pensava a deixar-ho. Ho tenia decidit després de guanyar el Mundial. Em van ajudar a canviar d'opinió i durant la lesió m'han anat trucant ell i els companys. Han estat una ajuda en moments complicats, veure que tens la gent al costat és molt important ", ha agraït.

Fins i tot, Puyol ha admès que en els moments de les recaigudes després de mesos de recuperació, va ser quan va arribar a pensar en una retirada del futbol perquè no veia solució a la seva lesió de genoll.

"No recordo molt bé en quin partit va ser quan vaig pensar deixar-ho. Els dos o tres primers mesos van ser els més durs. No estava clar el diagnòstic i no trobàvem solució. Em va passar pel cap deixar-ho perquè ho feia tot bé en la recuperació i després requeia dues o tres vegades. No trobava la solució ", ha afirmat.

Ara, amb més optimisme, va pas a pas però té l'objectiu d'arribar al centenar de partits amb la selecció espanyola. Està a cinc partits. "Arribar a 100 partits és un objectiu. Encara me'n falten però estic content amb els que porto i espero arribar-hi aviat. Si l'Eurocopa serà la meva retirada o no, primer hi he d'arribar i després ja ho veurem".

D'altra banda, Puyol va viure des de fora tots els enfrontaments entre Barcelona i Reial Madrid, però assegura que no veu cap canvi en les relacions dels jugadors.

"Sincerament llegeixo poc. Nosaltres no podem controlar el que s'escriu i es diu. Quan ets al club cada un defensa els seus colors i sempre hi ha uns límits. En la selecció quan parlava amb els companys no hi havia cap diferència, tot estava bé i ara ho he pogut veure. Tot està perfecte ", ha manifestat.

Finalment, ha valorat la feina que fa Fernando Torres per a l'equip, per sobre del seu mal moment golejador a la 'Roja'. "El veig bé en els últims partits que he vist. Ha jugat molt bé. Als davanters se'ls valora pels gols però a part fa un treball important. El valorem nosaltres. És un jugador importantíssim".

stats