Barça
Esports Barça 28/03/2012

Puyol: "He notat que m'estaven agafant de la samarreta i m'he queixat a l'àrbitre"

El capità del Barça, que ha igualat Migueli amb 549 partits de blaugrana, assegura que ha vist la imatge repetida però que l'equip s'ha d'oblidar de l'àrbitre

Ara
1 min
Carles Puyol, durant el Milan-Barça

MilàCarles Puyol ha explicat després del partit contra el Milan que ha rebut penal, en una de les accions polèmiques de l'enfrontament. El capità "ha notat" que l'agafaven quan es disposava a rematar un córner servit per Xavi, i que ha acabat amb un cop de cap fora.

"He notat que m'estaven agafant de la samarreta. Ho he vist al videomarcador i m'he queixat a l'àrbitre", ha explicat el capità; que tanmateix ha dit: "No hem de buscar excuses, hem de jugar".

Sobre el partit, ha explicat que els jugadors han tingut molts problemes per l'estat de la gespa. "El camp estava sec, i el bot de la pilota no era molt bo. A l'anada tampoc no estava gaire bé", ha dit.

Carles Puyol, que aquest dimecres ha disputat el seu partit número 549 amb la samarreta blaugrana –igualant Migueli– ha animat els seguidors perquè omplin el Camp Nou a la tornada. "Segur que l'afició estarà al nostre costat", ha augurat.

stats