Lliga de Campions
Esports Barça 02/04/2012

Puyol: "A Itàlia es respecta més la gent gran, aquí quan arribes als 30 ja et volen retirar"

El capità del Barça ha elogiat Ibrahimovic i el Milan com a club, i ha recordat que el 0-0 no els farà canviar la seva manera de jugar, sempre a l'atac

A.s.
2 min
Carles Puyol entra a la sala de premsa

BarcelonaCarles Puyol sempre s'ha mostrat un admirador del Milan, i en especial de Paolo Maldini, que hi va jugar fins als 40 anys al màxim nivell. Quan li han preguntat sobre el fet que hi hagi molts jugadors a la plantilla actual del Milan de la seva edat, Puyol ha respost: "A Itàlia es respecta més la gent gran, aquí quan arribes als 30 ja et volen retirar, però tot depèn de les ganes i la il·lusió de cadascú".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Pensant en el partit d'aquest dimarts contra el Milan de tornada dels quarts de final de la Champions, el capità blaugrana reconeix que el 0-0 de l'anada no modifica gaire el seu plantejament: "La nostra idea és com sempre sortir a guanyar fent el nostre joc, conscients que tenim al davant un gran equip. Ells segur que ens esperaran al darrere, se senten més còmodes així". I sobre si prefereix que els equips es tanquin o no, ha dit: "Tots els partits són complicats tant si et collen al davant com si es tanquen al darrere, estem preparats per fer el nostre partit", encara que ha reconegut que "sempre és important no encaixar gols, i demà encara més".

Ibrahimovic

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } "És un dels millors davanters del món i és molt fort, en el cos a cos és quasi impossible guanyar-lo. L'important és mantenir-lo fora de l'àrea i intentar que no li arribin gaires pilotes", ha dit.

Migueli

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Si Carles Puyol juga demà, que ho farà, superarà amb 550 partits els que va jugar un altre central històric del Barça: "És un honor, Migueli és una referència per a tots els culers, i espero jugar-ne molts més, i atrapar Xavi, que no crec que ho aconsegueixi".

La gespa de San Siro

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } "La gespa no és culpa del Milan, vaig parlar amb Van Bommel i em van dir que canvien la gespa 6 o 7 cops a l'any, nosaltres també tenim problemes amb la gespa a vegades", ha admès.

stats