Barça
Esports Barça 10/08/2012

Xavi, Puyol i Jordi Alba queden fora de la llista de Del Bosque per a l'amistós a Puerto Rico

Els blaugranes no jugaran el partit de la selecció espanyola d'aquest 15 d'agost. El jugador del Màlaga Monreal és l'única novetat en la llista de 19 jugadors

M. Molina
1 min
El migcampista del Barça Xavi Hernández, durant la pretemporada / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaNi Xavi, ni Jordi Alba ni Carles Puyol no han estat convocats per Vicente del Bosque per al partit amistós que la selecció espanyola disputarà aquest 15 d'agost a Puerto Rico. Els jugadors blaugranes han quedat fora de la llista de 19 jugadors que ha donat a conèixer el seleccionador aquest divendres al matí.

El jugador del Màlaga Ignacio Monreal és l'única novetat a la llista respecte als futbolistes que van guanyar l'Eurocopa aquest estiu. Del Bosque tan sols ha convocat 19 futbolistes, ja que també ha descartat els tres jugadors que van disputar els Jocs Olímpics: Juan Mata, Javi Martínez i el blaugrana Jordi Alba.

La llista de 19 jugadors:

Porters: Iker Casillas (Reial Madrid); Reina (Liverpool); Víctor Valdés (Barça).

Defenses: Arbeloa, Sergio Ramos i Albiol (Reial Madrid); Piqué (Barça); Ignacio Monreal (Màlaga); Juanfran (At. Madrid).

Migcampistes: Xabi Alonso (Reial Madrid); Sergio Busquets, Cesc i Iniesta (Barça); Cazorla (Arsenal).

Davanters: Silva (Manchester City); Navas (Sevilla); Pedro (Barça); Fernando Llorente (Athletic Club); Torres (Chelsea).

stats