Barça
Esports Barça 31/08/2011

Puyol, Maxwell, Keita, Pinto i Fontàs s'entrenen amb el Barça B

Davant la diàspora d'internacionals -fins a catorze d'ells han quedat concentrats amb les seves respectives seleccions- aquests cinc jugadors s'han exercitat al costat dels del B

Efe
1 min

Sant Joan DespíEl porter José Manuel Pinto, els defenses Carles Puyol, Maxwell Scherrer i Andreu Fontàs i el migcampista Seydou Keita, els cinc jugadors del primer equip disponibles, s'han entrenador avui amb el Barça B.

Davant la diàspora d'internacionals -fins a catorze d'ells han quedat concentrats amb les seves respectives seleccions- aquests cinc jugadors s'han exercitat al costat dels del B, en una sessió dirigida pel tècnic del filial, Eusebio Sacristán, i el segon de Pep Guardiola, Tito Vilanova.

Al marge han estat treballant els lesionats Ibrahim Afellay -encara que aquest ha fet una part amb el grup- Gerard Piqué i Adriano Correia.

La sessió, que s'ha realitzat al Ciutat Esportiva Joan Gamper, no ha comptat amb la presència de Guardiola, que aquest dimecres partirà cap a Nyon per assistir al tretzè Fòrum d'Entrenadors que organitza la UEFA i que se celebrarà demà en aquesta localitat suïssa.

El primer equip, o el que queda d'ell, tornarà a entrenar-se demà dijous, a les 09.30 hores, a la Ciutat Esportiva.

stats