Barça
Esports Barça 10/01/2012

Puyol: "Messi té l'ambició de batre tots els rècords, i des del vestidor l'animem a que ho aconsegueixi"

El capità del Barça creu que no poden fallar més si volen guanyar la Lliga i que és una motivació extra retallar-li 5 punts al Reial Madrid

Albert Solé
1 min
Xavi, Puyol i Piqué / Denis Doyle/Getty Images

BarcelonaCarles Puyol assegura que ningú al vestidor blaugrana té enveja de Messi ni considera que per culpa d'ell Xavi encara no ha guanyat cap Pilota d'Or, si no tot el contrari: "Messi té l'ambició de batre tots els rècords, i des del vestidor l'animem a que ho aconsegueixi". Aquesta actitud del capità del Barça és la mateixa que va fer que Messi dediqués el seu premi a Xavi, i Guardiola el seu a Tito Vilanova: "La unió del vestidor ens ha portat fins aquí i és una de les nostres forces". I sobre Guardiola, el capità no té dubtes: "Guardiola és molt important per nosaltres, cada dia aprenem d'ell. Per mi és el millor del món, i des d'ahir ja reconegut per tothom".

Pel que fa a la Lliga i els 5 punts de desavantatge respecte el Reial Madrid, Puyol ho té clar: "5 punts són pocs però el Madrid està fallant poc i nosaltres tampoc podem fallar", i afegeix: "La motivació és intentar ser campions, i també és un repte retallar-li 5 punts a aquest Madrid que està tant bé".

I pel que fa a la polèmica arbitral i el penal no xiulat en el derbi amb l'Espanyol, Carles Puyol no hi va voler entrar, com sempre ha fet: "Arbitrar és molt dificil i jo des del camp tampoc vaig veure les mans de Raúl Rodríguez. No parlem dels àrbitres i no ho farem perquè això és una cosa que no podem controlar".

stats