Publicitat
Publicitat

Barça

Puyol: "Sempre he tingut por del dopatge, per això faig servir suplements alimentaris"

El capità del Barça explica en una entrevista a la web de l'empresa Powergym que "abans del partit sempre prenc un producte que em dóna un plus d'energia"

Carles Puyol va explicar en una entrevista concedida a 'Powergym.com' quin és el seu secret per millorar la resistència física : e ls suplements alimentaris que elabora aquesta empresa . "Si vols estar millor , perquè també és un tema de salut , i després millorar el rendiment , amb això ho tens tot . Si tens una bona alimentació  suplementària controlada pels doctors les marques seran millors segur" , va afirmar .

"Amb Powergym ho tinc tot , els productes són molt bons , em van bé i estic al 100% tranquil que no tindré cap problema . Depèn del moment de la temporada , però abans del partit sempre prenc un producte que et dóna un plus d' energia , que crec que és bo . Abans prenia cafè , a les mitges parts m'agrada prendre'n d' altres per recuperar l'esforç de la primera part i seguir bé en la segona , i durant el dia prenc altres suplements ", va confessar .

"Quan vaig començar només preníem vitamina C i ara hi ha molts productes  suplementaris . També el calendari és més exigent . Juguem gairebé 70 partits a l'any i si no tens una bona alimentació suplementària és difícil aguantar-los. Sóc molt maniàtic perquè sempre he tingut por del dopatge , per això he fet servir sempre una marca segura" , va dir .

" El secret és cuidar-se, tenir il·lusió , gaudir amb el que fas . També l'entrenament invisible crec que és bàsic , un bon descans , una bona alimentació . Són petites coses que totes juntes , al final , són molt importants . La suplementació de la dieta és bàsica . Crec que
l'esport i el futbol han evolucionat molt en aquest sentit" , va afirmar .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT