LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 27/05/2011

Carles Puyol: "Estic llest per jugar els 90 minuts"

Carles Puyol i Victor Valdès s'han encarregat de fer la roda de premsa prèvia de la final. Curiosament, són els mateixos jugadors que van fer-ho el 2009 abans de la final de Roma.

Toni Padilla
1 min

Londres (enviat especial)Carles Puyol creu que podrà jugar la final després d'haver entrenat els darrers dies. A la sala de premsa de Wembley ha afirmat que "estic preparat . Em sento bé. Llest pel partit. Per culpa de la lesió he jugat poc, però també vaig jugar contra el Madrid. Ara estic millor que llavors, decidirà el mister".

Acompanyat de Valdés, Puyol ha recordat com va veure la final del 1992 a La Pobla amb la família. El capità ha recordat que "tant nosaltres com els jugadors més joves saben que el Barça ha passat èpoques complicades, pel que valorem molt poder ser aquí i guanyar coses".

Valdés de la seva part, ha afirmat que "els dos equips han millorat molt respecte el 2009. Ells en atac són molt perillosos" i ha destacar al "Chicharito" Hernández. El porter per cert, ha admès que "s'han estudiat moltes coses, i una d'aquestes són els seus llançaments de penal".

Puyol, en ser preguntat sobre el futur de Guardiola, ha deixat clar que "només volem que no marxi". El defensa de la Pobla també ha valorat positivament la setmana malgrat el viatge avançat: "A Barcelona hauria estat pitjor per la por de si es podia fer el viatge o no. Aquí s'ha entrenat molt bé, amb estones lliures. Tot correcte".

I recordant les finals jugades, Puyol ha afirmat que "cada final és diferent, són partits per gaudir". Valdès de la seva part, recorda una final de París diferent perquè "era la primera. Les altres són per gaudir-les i guanyar-les".

stats