Barça
Esports Barça 12/02/2012

Puyol: "Si una cosa té aquest equip és que mai no abaixa els braços"

El capità del Barça assegura que l'equip lluitarà fins al final per atrapar el Madrid, encara que reconeix que és un escenari possible però poc probable

M. Molina
2 min
Carles Puyol a la roda de premsa de Milà.

BarcelonaCarles Puyol ha reconegut, després de la derrota al camp de l'Osasuna (3-2), que l'equip ho té molt difícil per revalidar el títol de Lliga, però assegura que l'equip lluitarà fins al final per intentar sumar tots els punts possibles i esperar per si hi ha una relliscada del Reial Madrid. Un escenari possible, però poc probable.

"La Lliga no està perduda, però s'ha de ser realista", ha comentat el capità, que ha afegit que "una cosa té aquest equip, i és que mai no abaixa els braços. Hem d'intentar guanyar cada setmana, i si després arriba, bé. Si no, ho haurem intentat".

"El tram final l'encarem igual que les altre temporades. Abans estàvem davant i necessitàvem guanyar perquè no ens atrapessin. Ara igualment necessitem guanyar per intentar atrapar-los", ha afegit.

Puyol ha reconegut que "l'equip no està content amb el partit" al Reyno de Navarra, i ha comentat que "ens va costar adaptar-nos al camp, sobretot a algunes zones que estaven glaçades". I ha explicat que "no ha vist" els titulars de la premsa d'aquest diumenge, però que en qualsevol cas qualsevol crítica "és una opinió i l'hem de respectar. Ja sabem que quan no es guanya hi ha crítiques, i les hem d'analitzar. Però hem de seguir treballant. És cert que ens va costar entrar al partit, però no per falta d'actitud".

Preguntat sobre la possibilitat d'aparcar la Lliga i centrar-se en la Champions i la final de Copa, el capità ha estat taxatiu: "No som màquines que un dia connectes i l'altra desconnectes. Cada setmana has d'anar al màxim i això és el què et connecta. Nosaltres lluitarem per cada partit i cada competició fins al final. No centrar-nos només amb Copa i Champions; sinó anar a per totes".

Per últim, ha explicat el missatge que Guardiola els ha transmès al vestidor: "Ens ha dit que hem de continuar. Passar pàgina del partit d'ahir, tenim un partit molt important el dimarts, una eliminatòria, on el primer partit és molt important".

stats